Het Speelbij Team !

Maak kennis met Hanne en Kimberly: 2 gelukkige mama’s met jonge kids. Maar met één probleem: op zoek naar leuk speelgoed voor hun kroost botsten ze in elke winkel op dezelfde merken en artikelen…

Terwijl ze zelf zo houden van mooi speelgoed. Speelgoed met een verhaal. Denk aan die schatten die je nog op oma’s zolder kan vinden. Of die onverslijtbare teddybeer die je elke avond uitkoos en nadien zorgvuldig bewaarde voor later, voor je eigen dochter of zoon.

En zo ontstond er een plan! Een plan om het zelf anders te doen, om op zoek te gaan naar dát speelgoed dat eruit springt tussen de massa en dat talloze speelbeurten overleeft omdat het sterk en duurzaam is.

Het idee voor een eigen speelgoedwinkel groeide tot een echt concept, en niet veel later vonden Hanne en Kimberly een geschikt pand in Oostende. De Speelbij opende eind 2017 en kreeg steeds meer hun eigen touch die duidelijk in de smaak valt bij het trouwe cliënteel.

De winkel is dan ook uniek in de regio! De dames zoeken met veel passie telkens de mooiste stukken uit de collecties van originele speelgoedmerken. Elk met hun eigen specialiteit, maar telkens met een duurzaam en educatief kantje. Speelgoed dat de fantasie en creativiteit prikkelt van jong, en bovendien nog leuk staat in het interieur.

Bovendien krijg je bij de Speelbij geen keuzestress. Hanne of Kimberley helpen je heel graag met het uitkiezen van een stuk speelgoed waar jouw kind urenlang plezier aan beleeft. Of een geschenk dat perfect matcht met de leeftijd en interesses van het feestvarken.

Cadeautjes worden met veel zorg ingepakt, en vragen worden met kennis en de glimlach beantwoord. Met hun excellente service na verkoop gaan de dames niet enkel voor duurzaam speelgoed, maar ook volop voor een duurzame klantenrelatie.

Tot binnenkort, in de Speelbij!

Hier hechten we veel belang aan

De Speelbij legt de focus op

icon-troeven

DUURZAAM

Speelgoed dat je kan doorgeven aan broertjes, nichtjes, of zelfs de volgende generatie.

icon-troeven

ECOLOGISCH

Speelgoed dat geproduceerd werd met respect voor het milieu.

icon-troeven

ORIGINEEL

Speelgoed met een originele twist, dat niet in elke winkel te vinden is.

icon-troeven

EDUCATIEF

Speelgoed dat de ontwikkeling en creativiteit van kinderen stimuleert.